MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Professionelt malerarbejde i Virum

Befinder du dig i Virum, og skal du bruge en dygtig og erfaren malermester til dit hus, din lejlighed, din virksomhed eller din institution? 

Uanset hvilken maleropgave du har, så står vi hos Malermester-TR klar til at hjælpe dig med alle typer opgaver indenfor malerfaget, hvor vi gerne maler både  inde og ude.

Derudover hjælper vi dig ligeledes med mere specielle opgaver, så som at male en tavle i køkkenet eller noget helt andet. 

Skal du have udført professionelt malerarbejde i Virum, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller skriv til e-mail malertilbud@outlook.dk.

VI BRUGER ALTID DE BEDSTE PRODUKTER

Når vi skal male dit hjem, dine børns seng eller legerummet i institutionen i Virum, så skal du ikke bekymre dig om skadelige stoffer.

Vi arbejder så vidt muligt udelukkende med vandbaserede, miljømærkede og allergimærkede produkter, således du får et godt indeklima, og vi samtidig skåner miljøet. Vores fokus er ikke kun på at anvende de bedste produkter, men også på at udføre et job, som du er tilfreds med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Virum

Skal du have udført professionelt malerarbejde i Virum eller andre omkringliggende områder, har du nogle spørgsmål til vores malermester, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? 

Uanset hvad så skal du endelig bare kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk. Vi kører gerne ud til dig til en besigtigelse af din opgave, såfremt det ønskes. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi laver også malerarbejde i ​Holte og ​Allerød.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248