MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Professionelt malerarbejde på Vesterbro

Skal din lejlighed, butik, cafe eller institution på Vesterbro males? Uanset hvor på Vesterbro der trænger til maling, så står vi klar til at løse opgaven. Vi har stor erfaring og ekspertise med alle former for bygninger og materialer, hvor vi altid kan finde den bedste malerløsning til dig.

Vi udfører professionelt malerarbejde på Vesterbro for både private, virksomheder og offentlige institutioner, herunder kontorer, børnehaver med mere. Alt dette selvfølgelig til en attraktiv pris.

Er du interesseret i et gratis tilbud, skal du bare ringe på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Indvendigt og udvendigt malerarbejde på Vesterbro

Vi udfører både udvendigt og indvendigt malerarbejde på Vesterbro, hvor vi altid har fokus på det gode håndværk, de bedste produkter og på god service. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om at skulle ryde op efter håndværkere og vi forstyrrer ikke dig unødvendigt.

Kontakt os og hør mere om vores miljøvenlige produkter på telefon 60 79 79 43 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Kontakt vores maler i Hillerød og få et uforpligtende tilbud

Hos Malermester-TR er du sikker på at få en dygtig maler på Vesterbro. Vi er effektive og dygtige, således vi kan give dig en rigtig god pris på lige netop din opgave. 

Vi vil nemlig gerne være et billigt malerfirma på Vesterbro. Selvom vi gerne vil give dig en billig pris, så har vi stadig fokus på at give dig det ønskede resultat, som du vil blive glad for.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig Ring på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.​

Vi laver også malerarbejde på Frederiksberg

​og Amager.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248