MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Billig maler i Vedbæk

Skal du bruge en dygtig, men billig maler i Vedbæk eller omegn, så kontakt os hos Malermester-TR. 

Vi udfører alle typer maleropgaver for private, virksomheder og det offentlige med fokus på høj håndværksmæssig kvalitet, service og gode, miljørigtige produkter. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi kaster os også gerne ud i specialopgave.

Vi har mange kunder i Vedbæk, og vi kommer derfor med glæde ud til dig og maler dine vægge, mure, lofter, gulve eller noget helt andet. Du skal bare ringe til os på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk og få et godt tilbud på din unikke opgave.

VI VÆLGER MALING, DER ER SKÅNSOMT FOR MILJØET OG INDEKLIMAET

Vi vælger altid de bedste produkter, selvom du skal bruge en billig maler i Vedbæk. Det betyder, at vi udelukkende anvender vandbaseret maling, og så vidt muligt er dette miljø- og allergimærket.

Det betyder, at vi skåner miljøet samtidigt med, at vi sørger for, at dit indeklima forbliver godt og sundt. 

Vi glæder os til at høre mere om din maleropgave, som vi ligeledes gerne vil udføre på en god, billig og tilfredsstillende måde.

Kontakt vores maler i Vedbæk og få et gratis tilbud

Har du nogle spørgsmål angående vores arbejdsområder, kunne du tænke dig at høre mere om vores malerarbejde i Vedbæk og omegn, eller skal du bruge et uforpligtende tilbud fra en billig maler i Vedbæk, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Du kan kontakte os ved enten at ringe på telefon 42 42 23 48, eller du kan skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi laver også malerarbejde i ​Holte og Hørsholm​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248