MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig maler i Vallensbæk

Leder du efter en dygtig maler i Vallensbæk, der har stor erfaring og et serviceniveau i top? Hos Malermester-TR maler vi med fokus på dig som kunde, hvor vi altid tager hensyn til dit behov og dine ønsker. Det betyder, at vi forstår, at du skal kunne arbejde på kontoret, imens vi maler, og derfor sørger vi selvfølgelig for ikke at forstyrre dig mere end højst nødvendigt.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi rydder altid op efter os selv

Vi rydder selvfølgelig altid op efter os selv, således du kan nyde dine flotte, nymalede vægge straks efter, vi er gået. Vi maler alle typer materialer og bygninger i Vallensbæk, hvor vi både har private og erhvervskunder.

Derudover sørger vi desuden altid for at male med maling af den højeste kvalitet, så du får et flot resultat, der holder i de næste mange år. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og du er dermed altid garanteret et flot resultat.

Kontakt vores maler i Vallensbæk og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en billig pris på din opgave, skal du endelig bare ringe til os på telefon 42 42 23 48. Alternativt kan du også sagtens skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi tager os af opgaver både indendørs og udendørs. Har du brug for sparring og rådgivning omkring farvevalg, produkter, eller har du et helt specielt ønske til dine vægge med mere? Vi hjælper gerne dig med at opfylde dine malerdrømme.

Vi laver også malerarbejde i Ishøj

​og Brøndby.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248