MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig maler i Værløse

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler i Værløse? Hos Malermester-TR løser vi din maleropgave i Værløse ud fra håndværksmæssige krav, der sikrer dig et godt og holdbart resultat. 

Alle vores medarbejdere er dygtige og har en stor stolthed i, at det arbejde de udfører er til kundens tilfredsstillelse. Det betyder, at vi altid har fokus på dine behov, krav og ønsker, når vi maler din væg, loft, garage eller noget helt andet.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information ved enten at ringe på telefon 42 42 23 48 eller ved at skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi arbejder for mange forskellige kunder

Vi påtager os mange forskelligartede maleropgaver for henholdsvis private kunder, virksomheder, institutioner med mere, og ingen opgaver er hverken for store eller små for os. Vores dygtige medarbejdere er fuldt opdateret inden for alle malerfagets teknikker, farver, behandlinger med mere, som gør, at du trygt kan overlade dine opgaver vores maler i Værløse.

Vi anvender desuden altid den bedste maling i den højeste kvalitet, og vi anvender også gerne miljøvenlig maling, så vidt det vel og mærke er muligt at skaffe.

På den måde er du sikret et godt og sundt indeklima samtidig med, at der er blevet gjort noget godt for miljøet.

Kontakt vores maler i Værløse og få et gratis tilbud

Vi vil gerne høre fra dig, der skal bruge en maler i Værløse eller andre omkringliggende områder, således vi kan give dig et godt og uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. 

Vi kommer gerne og besigtiger din opgave, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning, inden arbejdet påbegyndes. 

Kontakt os derfor allerede i dag på telefon 

42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi laver også malerarbejde i Farum og Herlev​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248