MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig maler i Tune til en konkurrencedygtig pris

Leder du efter en dygtig og erfaren maler i Tune til en overkommelig pris? Har du et køkken, der trænger til en makeover? 

Skal din terrasse gøres sommerklar, eller skal du flytte og have malet dine vægge? Uanset hvilken type maleropgave du har, så kan vi hos Malermester-TR nemt klare opgaven til en billig pris.

Vi har stor erfaring og den nødvendige ekspertise til at varetage alle typer maleropgaver i Tune og omegn, uanset om der er tale om indendørs eller udendørs malerarbejde. Vi kommer ud til dig med et smil på læben, og vi har en stor mængde gå-på-mod til netop din opgave. Vores kunder er både private, institutioner og virksomheder i Tune og andre omkringliggende områder.

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

ET MALERFIRMA MED FOKUS PÅ KVALITET OG MILJØVENLIGE PRODUKTER

Malermester-TR er en malermester i Tune, der har fokus på høj kvalitet, både når det kommer til det udførte arbejde, den service der tilbydes og med de produkter, der bruges. Det betyder, at de produkter der anvendes er udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet, ligesom de er udvalgt, fordi de skåner miljøet og efterlader dig med et godt og sundt indeklima.

Vores maling og plejeprodukter er så vidt muligt miljømærkede.

Kontakt vores maler i Tune og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores maler i Tune, eller har du brug for gode råd og vejledning, så hører vi gerne til dig enten på telefon 42 42 23 48 eller via vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi laver også malerarbejde i ​Roskilde og Hedehusene.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248