MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig og erfaren maler i Taastrup

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler i Taastrup? Hos Malermester-TR udfører vi gerne alle former for maleropgaver for dig i Taastrup og omegn. Ingen opgaver er for store eller for små til os, og vi tilbyder selvfølgelig malerarbejde både ude og inde til en fordelagtig pris.

Vi har mange privat kunder i Taastrup, ligesom vi også har kunder inden for det offentlige og hos flere forskellige typer virksomheder.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du ønsker en billig pris på dit malerarbejde i Taastrup.

Vi har fokus på korrekt malerarbejde i høj kvalitet

Takket være vores meget store kundeportefølje at vi er vant til at udføre rigtig mange forskelligartede opgaver med maling, og derfor har vi også en yderst professionel tilgang til enhver opgave. Det betyder med andre ord, at alle opgaver hos os bliver udført håndværksmæssigt korrekt, men også på en måde, så du forstyrres mindst muligt. Det betyder, at vi arbejder hurtigt og effektivt, ligesom vi selvfølgelig også rydder op efter os selv.

Kontakt vores maler i Taastrup for et uforpligtende tilbud

Alt vores arbejde udføres at vores dygtige og erfarne malere, der alle er udannet og har specialviden inden for netop den opgave, du skal have løst.

Vi glæder os til at høre, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med. Du skal blot ringe til os på telefon 42 42 23 48, eller du kan skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk

Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vores råd og vejledning.

Har du en konkret maleropgave i Taastrup, udarbejder vi selvfølgelig altid gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi laver også malerarbejde i Hedehusene og Sengeløse.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248