MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Billig malermester i Søborg

Skal du bruge en god og billig maler i Søborg? Hos Malermester-TR finder du dygtige malersvende med stor faglig viden og stolthed, der har ekspertisen til at udføre alle typer maleropgaver for private, virksomheder og institutioner i Søborg og omegn.

Netop vores mangeårige erfaring med alle typer maleropgaver gør, at vi har prøvet det meste, hvor vi derfor har en rutine, der sikrer dig et bedre resultat og lavere priser. Vi betjener kunder i Søborg og på resten af Sjælland, hvor vi sætter en ære i et godt malerarbejde i høj kvalitet, som holder sig pænt i mange år. Vores dygtige malersvende kender til alle de nyeste teknikker og fremgangsmåder, hvor de ligeledes altid er høflige og sørger for at forstyrre dig mindst muligt.

Du er velkommen til at kontakte vores malermester i Søborg på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du har brug for at få udført professionelt malerarbejde.

GODE PRODUKTER ER ESSENTIELT

Vi arbejder med de bedste produkter, som vi gennem årene har udvalgt på baggrund af deres gode kvaliteter og egenskaber. 

Vores fokus er altid at give dig et færdigt resultat, som du ikke kun er glad for, men samtidig også kan være sikker på vil holde sig pænt i mange år fremover. Vi kommer ud til alle former for opgaver i Søborg, hvor vi altid lytter til dine ønsker og behov, men vi kommer også gerne med vores egne forslag, såfremt det ønskes.

Kontakt vores malermester i Søborg og få et gratis tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores malermester i Søborg kan hjælpe dig, skal du endelig bare kontakte os. Ring og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi laver også malerarbejde på Østerbro​ og i Gladsaxe.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248