MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig maler i Sengeløse

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren maler i Sengeløse? Så er du helt sikkert kommet til det rette malerfirma. 

Hos Malermester-TR løser vi alle typer maleropgaver for private, virksomheder og institutioner i Sengeløse og andre omkringliggende områder.

Vi maler gerne dine vægge, din trappeopgang eller din terrasse, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. 

Når vi kommer ud til en opgave, så lægger vi stor vægt på ikke at forstyrre dig mere end det absolut nødvendige. Det betyder ligeledes, at vi sørger for, at der er pænt ryddet op, inden vi forlader opgaven, så du kan nyde det flotte resultat.

 

Kontakt os og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi er en maler i Sengeløse med fokus på miljøvenlighed

Fordi vi har ekstra fokus på at skabe et godt indeklima og at skåne miljøet, sørger vi for altid at bruge miljørigtige produkter, ligesom vi bruger vandbaseret maling. For os er det sund fornuft, da vi på den måde gør vores for, at dit indeklima forbliver sundt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Skal du bruge en dygtig maler i Sengeløse til en billig pris, der kan løse din maleropgave hurtigt og effektiv med et flot resultat, så skal du endelig bare kontakte os. Har du en konkret opgave, udarbejder vi selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du hellere foretrækker det. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi laver også malerarbejde i ​Roskilde

​og Ballerup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248