MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Vi maler i Rødovre til en billig pris

Skal du bruge en dygtig maler i Rødovre? Så skal du bare kontakte os hos Malermester-TR. Vi kan nemt klare enhver form for maleropgave både billigt og i høj kvalitet. Alle vores medarbejdere er uddannede malere, hvor de ligeledes har stor erfaring inden for alle typer maleropgaver både for private, virksomheder og det offentlige i Rødovre og omegn.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Vi tager vores arbejde seriøst

Som professionel maler i Rødovre tilgår vi enhver type opgave med højeste seriøsitet, og vi har altid et stort fokus på at yde den bedste service for dig. Ud over at levere et flot og tilfredsstillende malerarbejde til dig, så sørger vi altid for, at der er ryddet pænt op, inden vi forlader dit hjem eller din arbejdsplads.

Vi står klar med råd og vejledning

Vi har mange års erfaring som maler i Rødovre, og vi deler gerne du af vores store viden og mange gode ideer. Har du derfor brug for vores rådgivning eller vejledning i forbindelse med dit malerarbejde, står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores maler i Rødovre og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på netop din unikke opgave i Rødovre. Har du brug for, at vi kommer og besigtiger opgaven, inden vi går i gang, så finder vi selvfølgelig også ud af dette.

Spar penge på at benytte os som din maler i Rødovre.

Vi hører meget gerne fra dig på telefon 42 42 23 48, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis det passer dig bedre.

Vi laver også malerarbejde i Vanløse

​og ​Glostrup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248