​Malerfirma med fokus på erhvervsløsninger​

​Hos Malermester-TR kan du være sikker på, at din opgave udføres til perfektion. Vi har gennem en årrække løst opgaver for virksomheder i alle størrelser. Giv os et kald på 42 42 23 48, eller udfyld kontaktformularen til højre.

Skræddersyet løsning til din virksomhed​

Der findes ikke slappe rutineopgaver i vores bog – kun dedikerede, skræddersyede løsninger. Vi sørger altid for, at afstemme alle forventninger og detaljer, inden vi påbegynder arbejdet. På den måde sikrer vi, at du får alle dine ønsker for projektet opfyldt. Det har altid betydet meget for os, at være i øjenhøjde med vores kunder. Det giver rene linjer i samarbejdet.

Bedste priser på høj kvalitet​

At vi aldrig går på kompromis med det håndværksmæssige niveau, kan ikke aflæses i vores priser. Vi kører med meget favorable priser - ikke mindst fordi vi er et mindre firma med lave driftsomkostninger.

Fra butik til kontorlandskab​

Hvad enten du har en mindre frisørbutik, et call-center eller en ambassade, så har vi erfaringen og kompetencerne til at imødekomme dit behov. Ved større opgaver kigger vi gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse.

Fokus på miljø- og allergivenlige produkter​

Hos Malermester-TR anvender vi kun markedets bedste produkter - og så vidt det er muligt, bruger vi altid miljø- og allergivenlig maling. Det ligger os meget på sinde, at skabe det optimale indeklima og samtidig værne om miljøet.

Kontakt os for en uforpligtende snak på 42 42 23 48.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248