Store og små renoveringsopgaver

Har du en eller flere renoveringsopgaver, du har brug for professionelle hjælp til, skal du bare kontakte os. Hos Malermester-TR har vi nemlig mange års erfaring inden for de fleste former for renoveringsopgaver, og vi udfører alt fra de helt små reparationer til større istandsættelsesopgaver af kontorlandskaber, facader, renovering af køkkener og lignende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi står klar til at udføre din opgave

I løbet af de sidste mange år har vi udført en række forskellige opgaver for flere forskellige typer kunder, og vi står selvfølgelig også til rådighed i forbindelse med din opgave.

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig, så kan du være sikker på, at vi altid udfører den med fuldt fokus på det gode håndværk, høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi har en høj faglig stolthed, og vi anvender derfor altid de bedste materialer i forbindelse med renoveringsopgaver.​

Derfor har vi også, til vores kunders store tilfredshed, udført mange billige og flotte renoveringsopgaver for boligforeninger, privatpersoner og erhvervskunder.

Kontakt os for priser på renoveringsopgaver

Der findes rigtig mange forskellige slags renoveringsopgaver, herunder både store og små, og derfor er vores priser også vidt forskellige fra opgave til opgave. Du er dog altid mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig.

 

Kontakt os allerede i dag på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248