Sprøjtemaling i høj kvalitet

Skal du have malet, men er du træt af besværet med malerbøtter og pensler? Så skal du bare kontakte os. Hos Malermester-TR tilbyder vi nemlig professionel sprøjtemaling, som er ideelt for dig, der gerne vil have dit malerarbejde udført hurtigt og effekt.

Ring for en pris eller et uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Specialister der sørger for et hurtigt resultat

Vi har specialiseret os i at male vægge, lofter og træværk med sprøjtemaling, og vi kan levere et perfekt resultat inden for ganske kort tid. Vi har en høj faglig stolthed, og vi går derfor også meget op i, at du får et resultat, du er tilfreds med, og som kan holde i de næste mange år. Derudover anvender vi altid sprøjtemaling i den bedste kvalitet, og meget gerne også en miljøvenlig udgave, når det er muligt. ​

Når vi udfører sprøjtemaling for kunder, inkluderer det både rengøring og afslibning af de pågældende overflader. Derudover reparerer vi også ridser og lignende, inden vi først grunder og derefter maler.

Sprøjtemaling er også særligt velegnet, hvis du ønsker at få renoveret dit køkken og de nedslidte skuffer og skabe, eller hvis du ønsker at give dine møbler nyt liv.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med sprøjtemaling, har du nogle spørgsmål, eller har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248