​​opsætning af tapet og filt på hele sjælland​

​Vi opsætter alle typer af tapet, filt og væv på hele sjælland, for såvel privat- som erhvervskunder. Giv os et kald, skriv en e-mail, eller udfyld kontaktformularen til højre – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Sæt en fagmand på sagen

Hvis du vil være sikker på et fejlfrit resultat, så skal du bruge fagfolkene hos Malermester-TR. De fleste, der selv har prøvet at opsætte tapet, véd, at der kun skal en lille fold til at skæmme det færdige resultat. Du undgår det sure slid og den efterfølgende irritation over ujævnheder, når du sætter os på sagen.

Altid fleksible aftaler​

Det kan være besværligt at skulle planlægge håndværkerbesøg i en travl hverdag. Derfor er vi meget fleksible i forhold til de tidspunkter, hvor vi udfører arbejdet. Dette betyder at vi gør vores yderste for at opfylde dine ønsker og udføre arbejdet, så det generer jeres hverdag mindst muligt.

Det er naturligvis en selvfølge, at der bliver ryddet fuldstændigt op, når vi forlader arbejdspladsen.

​Konkurrencedygtige priser​

Vi har valgt at placere os I den lave ende af prisskalaen, da vi mener at alle skal have råd til en ordentlig maler. Du vil dog aldrig opleve, at vi lægger prisen så lavt at det går ud over de anvendte produkter eller grundigheden i udførelsen af opgaven. I vores ordbog findes ’næstbedste’ ikke - din fulde tilfredshed er vores succesparameter.

Giv os et kald på tlf. 42 42 23 48, så giver vi en god pris på din opgave.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248