Professionel maling af vinduer og træværk

Skal du have malet dine vinduer eller andet træværk? Så lad os gøre arbejdet for dig. Det er nemlig ofte besværligt at stå med selv, og de fleste finder hurtigt ud af, at de med fordel kunne lade en professionel varetage opgaven fra start af.

Skal farven på dine gamle trævinduer ændres, kan det være en tidskrævende opgave, især hvis vinduerne er småsprossede eller koblede. Vi løser dog opgaven professionelt, så resultatet bliver elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil. Skal vi også løse din opgave, kan du altid kontakte os på enten telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi er specialister i maling af vinduer og træværk

Hos Malermester-TR har vi gjort renovering og maling af vinduer og træværk til et af vores mange specialer. Vi arbejder for både private kunder, offentlige institutioner og virksomheder på hele Sjælland, og vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Derudover anvender vi naturligvis også de bedste materialer, og det er gerne miljøvenlige produkter.​

Vi har vores egen lift, så vi blandt andet nemt kan varetage maling af vinduer i etageejendomme, men vi kan også anvende liften i forbindelse med vedligeholdelse med træbeskyttelse eller olie.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med maling af vinduer og træværk, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du endelig bare kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig!​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248