Maling af loft og vægge tilbydes

Har du brug for professionel hjælp til maling af loft og vægge? Rigtig mange danskere begiver sig selv ud i diverse former for malerarbejde i hjemmet, men finder hurtigt ud af, at det er et meget større arbejde, end de havde forventet. Derfor ender de i mange tilfælde med at kontakte os, og det kan du med fordel også gøre, hvis du ønsker at lade en professionel varetage din maling af loft og vægge.

Hos Malermester-TR har vi nemlig mange års erfaring inden for både maling af loft og vægge, men også en lang række andre maleropgaver. Vores kunder er både privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner og lignende.

Med vores mangeårige erfaring kan du være helt sikker på at få et smukt og holdbart resultat, når du lader os varetage din maleropgave.​

VI HJÆLPER GERNE MED FARVEVALG

Farver påvirker vores humør samt vores opfattelse af rummets størrelse. Man kan dermed nemt ”snyde” sig til et større rum ved at gøre vægge og lofter hvide, mens man omvendt kan gøre rummet mindre og mere hyggeligt ved at bruge nogle mere utraditionelle farver.

​I mange år har det været populært med hvide vægge og lofter i de danske hjem, men det er også vores opfattelse, at mange i dag ønsker at gøre noget andet. Det kan for eksempel være at male gulvet i en anden farve, eller at male en enkelt væg. Andre vælger at male hele rum i en pangfarve – mulighederne er mange, men det gælder om at tænke sig om med farverne.

Har du brug for farverådgivning i forbindelse med maling af loft og vægge i dit hjem, skal du endelig bare kontakte os. Vi hjælper gerne med at sætte lidt kulør på dine vægge.

Kontakt os og få et gratis tilbud på maling af loft og vægge​

Ring på telefon 42 42 23 48 eller skriv til e-mail malertilbud@outlook.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248