Maling af gulve og trapper udføres professionelt

Har du brug for professionel hjælp til maling af gulve og trapper, skal du bare kontakte os. Hos Malermester-TR har vi nemlig mange års erfaring inden for lige netop disse områder, og det er typisk dem, hvor det er en ekstra stor udfordring for gør det selv-folkene.

I så fald kan vi kontaktes på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vælg den rette farve maling til gulvet

Der er ikke ret mange, der tænker på, hvordan gulvet påvirker boligens stil og atmosfære, men faktisk har gulvets farve en rigtig stor betydning. Har du allerede malede gulve, er det rigtigt nemt at skifte stil – det er blot at vælge en anden farve maling eller at slibe gulvet ned, så malingen forsvinder.

Gulvets farve kan være altafgørende for et rum, og vi står derfor gerne til rådighed med vores rådgivning omkring farvevalg. Det gælder både i forhold til gulvene, men selvfølgelig også i forbindelse med dine vægge og lofter.​

Husk at istandsætte trappen

Trapper er et udsat sted i boligen, da de ofte bliver slidte og mindre kønne at kigge på. Det er ærgerligt, for trappen befinder sig ofte centralt i hjemmet og givet et førstehåndsindtryk af rummet. Det giver blandt andet en forudindtaget mening om det, der gemmer sig inde bag dørene. For eksempel kan en nymalet trappeopgang signalere stil og kvalitet, mens en nedslidt trappeopgang kan signalere dovenskab og mangel på midler.

Kontakt os for et gratis tilbud på maling af gulve og trapper

Vi har mange års erfaring inden for maling af gulve og trapper, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du skal blot ringe til os på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248