Få professionel farverådgivning

Hos Malermester-TR får du en kompetent og erfaren maler, der kan tilbyde kvalificeret farverådgivning og hjælpe dig med at komme frem til et smukt og personligt farvevalg.

Vi hjælper dig med at vælge de rette farver

Det er rigtigt svært at vælge de rigtige farver, der passer til boligens stil og beboernes personlighed. Derfor vælger mange de meget neutrale farver som hvid og beige, men hvorfor ikke sætte lidt mere kulør på tilværelsen? Har du nogensinde tænkt over, hvilken rolle farverne på dine vægge spiller i dit hjem?

Lyse farver gør rummene større, mens mærke endevægge samler rummet. Neutrale farver leder opmærksomheden hen på møblerne og billederne på væggene. Derudover spiller dagslyset og selve lysindfaldet en stor rolle i forhold til, hvordan vi faktisk opfatter farverne på væggene. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad det pågældende rum skal bruges til, hvornår i løbet af døgnet du opholder dig i rummet, og i hvilken retning lyset kommer fra.​

Her står vi gerne til rådighed med professionel farverådgivning, og vi kan selvfølgelig også stå for selve malerarbejdet efterfølgende, hvis du ønsker det. Ud over valg af farver er der også mange, der anvender tapeter på væggene, hvilket også er en oplagt mulighed, hvis du ønsker at skabe en mere personlig stil.

Kontakt os for farverådgivning

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilke farver du skal male med i din bolig, på dit kontor eller et helt tredje sted, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på selve malerarbejdet, må du endelig kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248