Malermester-tr - Dit Malerfirma På Sjælland

​Vi har I vores malerfirma et ufravigeligt princip: det næstbedste er aldrig godt nok. At fornuftige priser og høj kvalitet alligevel går op I en højere enhed hos os, skyldes især godt købmandskab og en effektivt struktureret arbejdsgang.

Mesteren bag malerfirmaet​

Grundprincipperne bag Malermester-TR bygger på godt håndværk og dedikeret kundeservice.  

Visioner og mål​

Det bedste I verden er glade kunder. Selvfølgelig er det nødvendigt for en sund forretning, men det betyder ligeså meget for den daglige motivation og glæde ved arbejdet. Derfor har vi hele tiden ét bestemt mål for øje: vi tager først fra en opgave, når kunden står med et smil på læben.​​

​På trods af det voksende antal af annonceringsmuligheder, så er en lovprisning fra en ven, kollega, tante eller nabo stadig den bedste markedsføring for et malerfirma som vores. Af denne grund er der en dobbelt gevinst ved godt udført arbejde.

Vores kunder​

Vi betjener både private og erhvervskunder, og alle modtager den samme professionelle rådgivning og service. Parcelhusbeboere, boligforeninger, virksomhedsejere – alle får de kompromisløs kvalitet og faglig rådgivning på højeste niveau. Vores malerfirma udfører arbejde for kunder på hele sjælland.

Du kan også blive kunde hos Malermester-TR - giv os et kald 

60 79 79 43.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248