MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Har du brug for en effektiv maler i Ølby?

Skal du bruge en god og effektiv maler i Ølby, så skal du bare kontakte os hos Malermester-TR. Vi er din dygtige malermester i Ølby, hvor vi står klar til at udføre alle typer maleropgaver. Vores kunder er både private, offentlige institutioner og virksomheder i Ølby og omegn.

Det betyder, at vores ekspertise er bred, og der er derfor ikke én opgave, som vi ikke kan løfte. Vores fokus er på dig som kunde, da vores største formål med opgaven selvfølgelig er, at du bliver tilfreds med resultatet.

Vi kan altid kontaktes på enten telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk​, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du ønsker at høre mere.

VI ER EN MALER I ØLBY MED ØJE FOR DETALJEN

​Alle vores dygtige malersvende har et godt øje for detaljen, ligesom de altid er ”up to date” med de nyeste produkter og de nyeste teknikker. 

På den måde kan vi hjælpe dig med effektiv maling af alt fra vægge, terrasser, møbler med mere. Har du en specialopgave, så hjælper vi også gerne med dette.

​Vi sørger for, at du får udført din maleropgave i høj kvalitet til aftale tid – selvfølgelig til lave, konkurrencedygtige priser.

Kontakt vores malerfirma og få et uforpligtende tilbud

Bor du i Ølby, og har du brug for at få udført professionelt malerarbejde, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte vores maler. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, ligesom vi selvfølgelig også altid står klar til at fortælle mere om vores arbejde.

Ring for yderligere information på telefon 

42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​.

Vi laver også malerarbejde i Køge og Solrød.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248