MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

God og billig malermester i Nærum

Skal du bruge en dygtig, men samtidig også billig malermester i Nærum eller omegn? Så skal du endelig bare kontakte os. Hos Malermester-TR har vi mange års erfaring inden for malerarbejde, og vi sørger for, at du får malet dine vægge, mure, møbler eller fjerde på en god, sikker og håndværksmæssig forsvarlig måde.

Alt dette til en ganske fordelagtig pris selvfølgelig. Du kan ringe for yderligere information på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi klarer enhver maleropgave udendørs og indendørs

Vi tilbyder dig at udføre alle former for opgaver inden for malerfaget, hvilket betyder, at ingen opgave hverken er for stor eller for lille for os. Derudover arbejder vi selvfølgelig både ude og inde til særdeles gode priser. Vi er fleksible, og vi sender med glæde vores malermester i Nærum ud for at løse din opgave.

Kontakt vores malermester i Nærum for at gratis tilbud

Vi har mange glade og tilfredse kunder, som både er private, virksomheder og det offentlige i Nærum. Når vi besøger dig, så er vi opmærksomme på at forstyrre dig mindst muligt, ligesom vi altid sørger for at rydde pænt op efter os.

Har du en maleropgave, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for vores kyndige råd og vejledning, hvis det ønskes. 

Ring til os allerede i dag på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk for at høre mere om, hvordan vores malermester i Nærum kan hjælpe lige netop dig. 

Har du en konkret opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, og vi kommer også gerne forbi for at besigtige opgaven.

Vi laver også malerarbejde i Vedbæk

​og Holte.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248