MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

​​Maling & tapetisering I københavn

Malermester-TR tilbyder en holdbar og billig sprøjtemaling og tapetsering i København. Vi har været i branchen i mere end 13 år og kan tilbyde et smukt resultat til en billig pris.

Få et godt tilbud på tapetsering og sprøjtemaling i København på telefon 42 42 23 48.

Grundig tapetsering I københavn​

Vi udfører alle former for tapetsering i København. Et smukt resultat kræver et godt forarbejde. Vores tapetsering i København indebærer vurdering af væggenes tilstand, nedtagning af det gamle tapet, fuldspartling og eventuel opsætning af tynde gispplader. Med denne forberedelse sikrer vi dig en smuk og stilfuld tapetsering i København.

Sæt dit eget præg på hjemmet​

Fortæl os om dine ønsker for farvevalg, motiv og tekstur. Vi opsætter alle former for tapet, hvad end du ønsker en moderne, klassik, sprudlende eller afdæmpet stil. Vi kender de nyeste metoder og tendenser og tilbyder faglig rådgivning om hvilke produkter, der bedst gavner dit hjem. Ring til os på telefon 42 42 23 48 for en grundig tapetsering i København.​

Sprøjtemaling I københavn​

Sprøjtemaling er for dig, der vil have maleropgaven overstået hurtigt. Vi har specialiseret os i maling af lofter, vægge og træværk og leverer et topresultat på kort tid.

Vores tilbud om sprøjtemaling i København inkluderer rengøring og afslibning af overflader. Vi reparerer ridser og lignende, inden vi grunder og maler. Med vores hjælp kan du også få renoveret køkkenets slidte skabe og skuffer eller give dine møbler nyt liv. Når vi udfører sprøjtemaling i København, leverer vi et slidstærkt finish, som holder sig flot i rigtig mange år frem.

Ring på telefon 42 42 23 48 for en uforpligtende snak om sprøjtemaling i København.​

Vi laver også malerarbejde På Amager​ og i Hellerup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248