MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Alsidig maler i Lyngby med stor erfaring

Bor du i Lyngby, og skal du bruge en dygtig og erfaren maler, så er du kommet til det rette sted. 

Hos Malermester-TR har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor udføre alle de mange forskellige former for malerarbejde i Lyngby og omegn. Dette gør vi til nogle ganske favorable priser.

Vi udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde, men vi udfører også gerne specialopgaver. Ønsker du yderligere information eller en pris på din opgave, kan vi kontaktes på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi maler i Lyngby for mange forskellige kunder

Vores maler for en lang række af forskellige kunder i Lyngby og omegn. Det gælder blandt andet private kunder, men også virksomheder og offentlige institutioner med mere. Så skal du bruge en maler, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.​

Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til attraktive priser, og vi har samtidig også en høj faglig stolthed. Vi anvender derfor også altid materialer i høj kvalitet, og det indebærer oftest miljøvenlig maling, så du får et resultat, du kan være tilfreds med, og som samtidig skåner miljøet.

Alle vores medarbejdere er veluddannede inden for malerfaget, og de kender altid til de nyeste teknikker og metoder inden for branchen.

Kontakt os og få et gratis tilbud på dit malerarbejde

Skal du bruge en maler i Lyngby eller andre omkringliggende områder, og har du en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud til en besigtigelse af din opgave.

Har du nogle spørgsmål, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. Kontakt os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.​

Vi laver også malerarbejde i Holte​ og Hellerup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248