MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

​Maler nær køge - få et attraktivt tilbud her​​

​Brug for en billig maler i Køge? Malermester-TR er din dygtige og erfarne maler i Køge. Vi har mere end 13 års erfaring med skræddersyede maleropgaver. Hos os får du rådgivning, garantiordning og kvalitets håndværk til attraktive priser.

Ring på telefon 42 42 23 48 og spar 30 % på dit malerarbejde i Køge.

3 års garanti på malerarbejde I køge​

Hvis du vælger Malermester-TR som din samarbejdspartner, får du en ansvarsfuld maler i Køge. Vi sørger for, at du er dækket af en garantiordning, som varer i 3 år. Du er hermed sikret et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde i Køge.

Ring til en billig maler i Køge på 42 42 23 48 og få 3 års garanti.

Få rådgivning af en billig maler I køge​

Har du brug for, at din maler i Køge hjælper dig med at vælge farve med mere? Hos os får du professionel rådgivning om farve- og materialevalg.​

​Er du tvivl om, hvorvidt du har råd til at få opgaven udført? Vi rådgiver om priser og giver dig et skriftligt overslag, som er ganske uforpligtende. På denne måde kender du den samlede pris, før du siger ja tak til at få udført malerarbejde i Køge.

Få rådgivning af din maler i Køge på telefon 42 42 23 48.

Skræddersyede løsninger og høj service​

Har du særlige ønsker til dit malerarbejde i Køge? Vores mission er at yde en høj service, og vi arbejder altid ud fra dine ønsker og behov. i samarbejde med dig finder vores maler den helt rigtige løsning til dig.

Ring på telefon 42 42 23 48 og få et skræddersyet tilbud af din maler i Køge.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi laver også malerarbejde i Ølby og Borup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248