MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig og alsidig maler i Klampenborg

Skal du bruge en dygtig og professionel maler i Klampenborg til at varetage dit malerarbejde? Så er du kommet til det helt rigtige malerfirma.

Alle vores ansatte er uddannede inden for malerfaget og har den nødvendige erfaring samt viden, der skal til for at kunne løse din opgave ude såvel som inde.

Ønsker du at høre mere om vores malerarbejde, eller kunne du tænke dig en billig pris, kan vi kontaktes på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi maler enhver bygning og i alle materialer​

Vi maler på alle typer bygninger i Klampenborg og omegn og med alle materialer, hvilket gør, at alle maleropgaver er perfekte til os. Vi kender alle de nyeste teknikker, ligesom vi også bruger de bedste produkter på markedet. Malingen er vandbaseret og gerne miljø- og allergivenlig, således vi sikrer dig et ordentligt indeklima og samtidig skåner miljøet.

Der findes rigtig mange forskellige typer maling, og har du spørgsmål i forbindelse med valg af den rette maling, står vi også gerne klar med rådgivning og vejledning.

Kontakt vores maler i Klampenborg og få et gratis tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores maler i Klampenborg, hvis du har nogen som helst spørgsmål, har brug for rådgivning, eller hvis du bare godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Vores priser er lave og ganske konkurrencedygtige, men vi går samtidig aldrig ned på kvaliteten i vores arbejde.

Vi maler for private, virksomheder og institutioner i Klampenborg og omegn, hvor vi løser enhver maleropgave.

Ring og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi laver også malerarbejde i Hørsholm og Hillerød.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248