MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Pålidelig maler i Ishøj

Er du beboer i Ishøj, og leder du efter en god og pålidelig maler? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Malermester-TR er et malerfirma i Ishøj, der med stor faglig stolthed sørger for, at du altid bliver glad og tilfreds med dit resultat. Vi maler i Ishøj både hos virksomheder, private og institutioner, hvor vi både maler indendørs og udendørs. Der er ingen maleropgave, der er for stor eller for lille for os.

Kontakt os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk​, hvis du skal bruge en dygtig maler i Ishøj til en billig pris.

Vi er en maler i Ishøj med fokus på kvalitetsarbejde

Når vi er din maler i Ishøj, så er du, ud over en høj kvalitet, sikker på, at du får den bedste pris. Vores mangeårige erfaring som malermester gør, at vi er meget effektive, hvilket gør os billigere, uden at det forringer kvaliteten. 

Derudover har vi gode aftaler med vores leverandører, der ligeledes gør, at vi kan tilbyde en lav og konkurrencedygtig pris på blandt andet maling i høj kvalitet. Netop vores produkter er udvalgt med fokus på kvalitet og miljø.

Det betyder, at malingen er vandbaseret, ligesom det så vist muligt er miljømærket. På den måde er du sikker på, at dine malede rum fortsat er sunde for dig og din familie at opholde sig i, ligesom du ved, at vi har skånet miljøet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige ydelser, eller har du nogle spørgsmål, skal du bare tage fat i os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​.

Vi laver også malerarbejde i Hundige og ​Glostrup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248