MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

​​kvalitetsarbejde til en fornuftig pris​

Skal du have lavet malerarbejde i Hvidovre? Vores malerfirma i Hvidovre tilbyder topkvalitet og god service inden for blandt andet flyttemaling og renovering af træværk. Vi udfører opgaven til en fornuftig pris, der aftales på forhånd.

Ring på telefon 42 42 23 48 for en dygtig og billig maler i Hvidovre.

Malerarbejde I hvidovre - for private og erhverv​

Trænger familiens hjem til en kærlig hånd? Eller skal kontorbygningen gøres præsentabel inden næste store kundemøde? Vores malermester i Hvidovre løser alle typer maleropgaver - store som små. Vi har mange års erfaring med både private og industrielle projekter og tilbyder alt fra maling af vinduer til totalløsninger.

Grundigt malerfirma i hvidovre​

Malermester-TR er din grundige maler i Hvidovre. Vi afsliber og afvasker efter korrekte metoder og udfører alle behandlingerne I den rigtige rækkefølge. Du får en pligtopfyldende og billig maler i Hvidovre, som garanterer dig det bedste resultat.

Ring til din seriøse malermester i Hvidovre på telefon 42 42 23 48.​​

Undgå en dyr flytteregning​

Skal du have udført malerarbejde i Hvidovre i forbindelse med en fraflytning? Udlejere bekymrer sig sjældent om prisen, når de vælger malere. 

Du gør derfor klogt i selv at vælge en billig maler i Hvidovre. Hvis du lader os klare dit malerarbejde ved fraflytningen, nedsætter vores malermester i Hvidovre din flytteregning med 20 til 40 %.

Undgå en dyr flytteregning med et billigt malerfirma i Hvidovre - ring på 42 42 23 48 for et uforpligtende tilbud.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​​

Vi laver også malerarbejde på Vesterbro

​og i Glostrup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248