MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Skal du bruge en maler i Hundige?

Har du brug for en dygtig maler i Hundige eller andre omkringliggende områder, så er Malermester-TR den helt rigtige at tage kontakt til. Med fokus på godt håndværk, gode produkter og effektivitet til attraktive priser er vi en dygtig maler i Hundige.

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for alle typer af maleropgaver, hvor vi maler både ude og inde hos private samt for virksomheder og for institutioner i Hundige. Kort sagt, så er der ingen maleropgaver, som vi ikke kan løfte succesfuldt. Vi maler din terrasse, din opgang, dine lokaler og dit hus – vi glæder os til at komme i gang!

Ring og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

HØJ SERVICE OG MILJØRIGTIGE PRODUKTER

Når vi er ude på en opgave hos dig, så er vi altid hensynsfulde og forstyrrer dig ikke unødvendigt. Derudover kan du være sikker på, at vi altid efterlader dit hjem, dit kontor eller din opgang pænt og opryddet, således du med det samme kan gå i gang med at bruge rummet igen.

Vi har som malerfirma i Hundige et ansvar over for miljøet og dit indeklima. Derfor vælger vi, så vidt muligt, maling og plejeprodukter, der er miljøvenlige og derved miljømærket. For os er det god fornuft.

Kontakt vores maler i Hundige og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du altid være velkommen til at kontakte os. 

Vi har yderst konkurrencedygtige priser og sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde.

Du skal blot ringe for yderligere information på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du foretrækker det.

Vi laver også malerarbejde i Ishøj og Taastrup​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248