MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Skal du bruge en maler i Hørsholm?

Skal du bruge en dygtig, men billig maler i Hørsholm eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malermester-TR er du sikker på at få veludført malerarbejde i Hørsholm til gode, fair priser.

Vi hjælper dig med at male både ude og inde, hvor vi gerne kommer ud til både store og små opgaver for private såvel som erhvervskunder i Hørsholm. Vi har stor ekspertise inden for alle typer maling og maleropgaver, hvilket betyder, at vi uden problemer let kan varetage dine maleopgaver.

Du kan altid ringe til vores maler i Hørsholm og høre mere på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

VI UDFØRER MALERARBEJDE FOR ALLE SLAGS KUNDER

Vores kunder er private, virksomheder og institutioner i blandt andet Hørsholm, hvor vi altid sørger for, at vores arbejde udføres professionelt og uden gene for dig. Det betyder, at vores malere tager hensyn til dig og ikke forstyrrer dig unødigt, når vi maler dit kontor, din stue eller noget helt tredje.​

Når vi har udført vores arbejde tilfredsstillende for dig, så sørger vi selvfølgelig for, at alt er rengjort og pænt, således du kan bruge rummet igen med det samme.

Kontakt vores maler i Hørsholm for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, enten på telefon 42 42 23 48 eller på e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Vi sørger for at udføre arbejdet hurtigt, effektivt og med de bedste produkter, hvilket sikrer dig både høj kvalitet og lave priser. Kontakt os allerede i dag.

Vi laver også malerarbejde i Holte og Hillerød.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248