MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Professionel maler i Hillerød

Står du og leder efter en professionel og effektiv maler i Hillerød eller omegn, så har du fundet det helt rigtige malerfirma. Vi maler i Hillerød hos private, virksomheder og institutioner med et fokus på effektivitet og høj kvalitet.

Vi har altid kunden i fokus

Når vi er ude hos dig, så sørger vi altid for at rydde op efter os, når opgaven er fuldført, således du kan komme i gang med at bruge dit rum med det samme. Vores svende er alle dygtige og venlige, og de har altid fokus på at yde deres bedste, og at du bliver tilfreds.​

Derfor er de altid opdaterede på de nyeste teknikker, ligesom de sørger for at bruge de bedste produkter, der som udgangspunkt er miljømærkede. På den måde får du det resultat, som du drømmer om, ligesom vi skåner miljøet og bibeholder dit gode indeklima.

Kontakt os og hør mere om vores miljøvenlige produkter på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Kontakt vores maler i Hillerød og få et uforpligtende tilbud

Hos Malermester-TR er du sikker på at få en dygtig maler i Hillerød. Vi er effektive og dygtige, således vi kan give dig en rigtig god pris på lige netop din opgave. Vi vil nemlig gerne være et billigt malerfirma i Hillerød. Selvom vi gerne vil give dig en billig pris, så har vi stadig fokus på at give dig det ønskede resultat, som du vil blive glad for.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig 

Ring på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.​

Vi laver også malerarbejde i Klampenborg

​og Hørsholm​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248