MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Skal du bruge en dygtig maler i Herlev?

Er du på udkig efter en billig maler i Herlev? Hos Malermester-TR står vi til rådighed for dig, uanset hvilken type opgave du skal bruge en maler i Herlev til.

Vi har stor ekspertise inden for al slags malerarbejde både inde og ude, og vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have malet dit hus, dit kontor eller noget helt tredje.

Vi har en stor og trofast kundeportefølje, der består af alt lige fra institutioner, virksomheder og privatpersoner. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores erfarne malersvende, der altid sørger for at udføre et stykke arbejde, som du vil blive glad for, men som også sørger for at efterlade stedet pænt opryddet og rengjort.

Alle typer maleropgaver udføres i Herlev

Vores fokus er, at du skal være tilfreds med det arbejde, som vi udfører for dig i Herlev. Vi har på baggrund af vores mangeårige ekspertise allieret os med de bedste leverandører, når det kommer til maling med mere. 

På den måde kan du være sikker på at malerarbejdet ikke kun udføres af malersvende med høje faglige kompetencer, men også at vi bruger maling, der holder i mange år, og som giver de bedste resultater.​

​Kontakt vores maler i Herlev for en billig pris på telefon 42 42 23 48 eller e-mail 

malertilbud@outlook.dk​ ​

​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud fra en maler i Herlev

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud fra vores maler i Herlev, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​, hvis du foretrækker det.

Vi laver også malerarbejde i Ballerup og ​Farum.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248