MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Maleropgaver udføres professionelt i Hellerup

Bor du i Hellerup og står du og skal bruge en dygtig og erfaren maler?

Skal have malet din stue, loft, udhus eller noget helt andet, så hjælper vi hos Malermester-TR dig med alle de mange forskellige typer maleropgaver, der findes, både ude og inde.

Kontakt os hvis du skal bruge en alsidig maler i Hellerup til en billig pris. Ring allerede i dag på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​.

Vi har styr på de nyeste tendenser og teknikker

Vores dygtige malersvende har stor ekspertise inden for rigtig mange forskellige malerteknikker, tendenser og produkter, hvilket gør, at du er sikker på at få et flot og holdbart resultat, som ikke kun vil holde længe, men også gøre dig glad at se på. Vi udfører maleropgaver Hellerup og på hele det øvrige Sjælland, og her sørger vi selvfølgelig altid for at have dine behov og ønsker i fokus.

Derudover anvender vi altid produkter i højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre et flot og ikke mindst et holdbart resultat.

Vi giver et uforpligtende tilbud på maleropgaver i Hellerup

Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi servicerer blandt andet både private kunder, virksomheder og institutioner. Vi har derfor kapacitet, udstyr og evnerne til at udføre alle typer maleropgaver for dig i Hellerup.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål. 

Har du en konkret opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på maleropgaver i Hellerup. Ring og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller skriv til e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi laver også malerarbejde i I Lyngby

​og Holte​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248