MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Maler i Hedehusene udfører kvalitetsarbejde

Bor du i Hedehusene, og har du en maleropgave, som du gerne vil have løst billigt og samtidig i høj kvalitet? Så kontakt os hos Malermester-TR, der er dit fortrukne malerfirma i Hedehusene.

Vi maler både ude og inde for private, virksomheder og institutioner i Hedehusene og omegn. Det betyder, at vi tager os af alle de mange forskellige slags maleropgaver, der findes, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi maler gerne dine vægge, lofter, gulve, møbler, mure og alt, hvad du ellers har brug for i Hedehusene.

Kontakt os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi maler i Hedehusene med de bedste produkter

​Med os som din maler i Hedehusene får du dedikerede håndværkere, der med stor faglig stolthed sørger for, at dine vægge, dine køkkenlåger eller andet får den rette maling eller behandling med de nyeste tekniker og de bedste produkter på markedet.

Når vi som malerfirma i Hedehusene bestiller maling og andre produkter hjem, så så gør vi det med fokus på kvalitet, pris og sundhed. 

Det betyder, at vi, når det er muligt, kun bruger miljø- og allergivenlige produkter, ligesom malingen altid er vandbaseret. Det sikrer dig et godt indeklima, ligesom vi med de bedste produkter sørger for at skåne miljøet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores maler i Hedehusene kan hjælpe dig med lige netop din opgave, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, skal du endelig bare kontakte os. 

Vi kommer også gerne ud og besigtiger din opgave, hvis der er behov for det.

Alt hvad du skal gøre er blot at ringe til os på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi laver også malerarbejde i ​Taastrup

​og Roskilde.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248