MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Erfaren malermester i Greve

Har du brug for en dygtig og erfaren malermester i Greve? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malermester-TR er vi din lokale maler i Greve og omegn.

Vi løser alle typer maleropgaver på alle overflader og materialer, som for eksempel facader, gulve, vægge, lofter med mere til en yderst konkurrencedygtig pris. Når vi tager en maleropgave for dig, så kan du altid være sikker på høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

VI ANVENDER DE NYESTE TEKNIKKER OG DE BEDSTE MATERIALER

Vi er en malermester i Greve, der lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde for kunderne. Blandt andet derfor anvender vi kun de bedste materialer på markedet, og vi ligeledes er på forkant med den nyeste viden og de nyeste teknikker. 

Vi bruger vandbaseret maling, som er miljø- og allergivenligt, for at skåne dit indeklima og miljøet.

Kontakt vores malermester i Greve og få et gratis tilbud

Vil du gerne have et godt tilbud på din maleropgave i Greve? Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud eller sparring. 

Er du usikker på, hvilken farve der vil egen sig bedst til din gavl eller dine vægge? Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, således du får det resultat, som du drømmer om. 

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også vælge at skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk. I så fald vender vi tilbage inden for kort tid. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi laver også malerarbejde i Solrød

​og ​Hundige.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248