MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Alsidig malermester i Glostrup

Har du en mur eller væg, der skal males i Glostrup? Et møbel, der trænger til en ny farve? Eller skal du flytte og skal derfor have malet dine vægge hvide igen? 

Fortvivl ikke, lige meget hvilket opgave du har brug for bliver løst, så kan du trygt regne med at vores dygtige malere, der alle er uddannede, udfører opgaven med fokus på høj kvalitet og til yderst lave priser. Vi er din lokale malermester i Glostrup og omegn.

Kontakt os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk og få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din konkrete maleropgave.

BILLIGT MALERARBEJDE I HØJ KVALITET

Selvom du gerne vil spare penge på malerarbejdet i Glostrup, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi har mange års erfaring som malermester i Glostrup, og derudover har vi også den nødvendige ekspertise til at udføre et godt stykke arbejde for dig samtidig med, at vi holder prisen i bund.

Ikke nok med det, vi anvender nemlig også de bedste produkter i den højeste kvalitet. 

Det er vigtigt for os at tage hensyn til miljøet, og derfor bruger vi altid, så vidt det vel og mærke er muligt, miljøvenlig maling. Det giver dig også et bedre indeklima.

Kontakt vores malermester i Glostrup og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores malermester i Glostrup kan hjælpe dig med at løse lige netop din maleropgave, har du nogle spørgsmål, eller kunne du måske tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Uanset hvad skal du endelig bare kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis det passer dig bedre.

Vi laver også malerarbejde i Rødovre og ​Valby.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248