MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Professionel malermester i Gladsaxe

Skal dit hus males? Skal kontoret piftes op, eller trænger dit træværk til at få en ny omgang maling? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Malermester-TR søger vi for, at din maleropgave i Gladsaxe bliver løst med tanke på godt håndværk og gode materialer til en attraktiv pris.

Du kan altid kontakte os og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi anvender de bedste produkter på markedet

Vi bruger altid de bedste produkter, når vi skal male for dig. På den måde kan du være sikker på, at dit indeklima forbliver godt, og at der tages hensyn til miljøet. Vi tager os af alle typer maleropgaver i Gladsaxe, hvor vi har stor erfaring med opgaver i det offentlige, for virksomheder og private, herunder både indendørs og udendørs malerarbejde.

Kontakt vores malermester i Gladsaxe for en billig pris

Har du en maleropgave, der er lidt utraditionel, som maling af tavler eller måske noget helt andet? Fortvivl ikke! Vi løser selvfølgelig også den opgave for dig, ligesom vi løser alle mulige andre maleropgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og et uforpligtende tilbud, såfremt du har en konkret opgave. Vi sørger for, at vores priser er absolut konkurrencedygtige, hvilket gør, at du hos os ofte kan spare penge på at lade vores professionelle malermester i Gladsaxe udføre arbejdet.

Du kan med fordel ringe til os og høre mere på telefon 42 42 23 48 inden for vores åbningstid, men er det uden for vores åbningstid, kan du også altid skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi laver også malerarbejde i Søborg

​og Rødovre.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248