MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Få din maleropgave i Farum udført professionelt

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler i Farum eller andre omkringliggende områder? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Malermester-TR udfører vi et stort udvalg af forskellige maleropgaver for kunder i Farum og på resten af Sjælland. Ingen maleropgave i Farum er for stor for os, ligesom ingen opgave er for lille for os. Vi udfører altid kvalitetsarbejde til en god og fair pris, og det gør vi selvfølgelig uden at slække på kvaliteten.

Kontakt os for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vores malermester står klar med rådgivning og vejledning

Vi står gerne til rådighed med rådgivning og gode ideer til det projekt, som du skal have løst i Farum og omegn. 

Vi tager opgaver for private, virksomheder og det offentlige, hvor vi både klarer enhver maleropgave inde såvel som ude. 

Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere er altid opdateret med de nyeste teknikker og tendenser, således du får det ønskede resultat – hver gang.

Derudover anvender vi altid de bedste materialer, så du får et flot resultat, som du kan forvente holder i de næste mange år. 

Så vidt det er muligt, anvender vi altid miljøvenlig maling, så vi både skåner miljøet samtidig med, at du får et godt indeklima i din bolig eller dine erhvervslokaler.

Kontakt os og få en pris på din maleropgave i Farum

Vil du gerne have et godt tilbud på din maleropgave i Farum, som du skal have udført, er der ingen grund til at vente. Vi giver gerne dig et uforpligtende tilbud og kommer også gerne ud til en besigtigelse af din opgave. 

Vores priser er særdeles konkurrencedygtige, og vi altid sørger for en ærlig og fair pris. Kontakt os og hør mere på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​

Vi laver også malerarbejde i Værløse

​og Ballerup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248