MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Dygtig maler i Borup

Skal du bruge en maler i Borup? Du skal måske have malet dit hus? Skal du have nye farver på væggene i din virksomhed, eller skal du have malet terrassen? Uanset hvilket type opgave du har, så sørger vi hos Malermester-TR for, at du bliver tilfreds med resultatet. Netop det at løse opgaven fyldestgørende og at gøre dig tilfreds er for os det absolut vigtigste.

Derfor sørger vi altid for at yde vores bedste, ligesom vi altid sørger for at bruge de bedste produkter, der så vidt muligt er miljømærkede. Vores svende er alle uddannede og har mange års erfaring med alle typer opgaver. Det betyder, at vi tager os af alle opgaver - store som små, ude og inde. Som maler i Borup løser vi maleropgaver for private, virksomheder og institutioner til en fordelagtig pris.

Kontakt os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk og hør mere.

FÅ SPARRING HOS VORES MALER I BORUP

Er du i tvivl om farvevalg, eller hvilket tapet du skal vælge? Vi hjælper gerne dig med rådgivning og inspiration, således du kan træffe det rigtige valg ud fra dine rum. Det kan være svært at forestille sig, hvordan det færdige resultat vil blive, hvor vi her kan rådgive dig ud fra vores store erfaring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Har du brug for en professionel og dygtig maler i Borup, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder på telefon 42 42 23 48 eller skriv til vores e-mail malertilbud@outlook.dk

Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.

Vi laver også malerarbejde i Køge og Roskilde​.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248