MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Har du brug for en malermester i Ballerup?

Skal du bruge en dygtig og erfaren malermester i Ballerup, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er din malermester i Ballerup, og har du brug for en god og pålidelig maler til at varetage dit malerarbejde enten indvendigt eller udvendigt, så skal du bare kontakte os.

Hos Malermester-TR udfører vi alle former for malerarbejde i Ballerup og omegn i høj kvalitet, men til lave og yderst konkurrencedygtige priser. Ønsker du en konkret pris på din opgave, skal du bare kontakte os på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk​.

Vi har mange års erfaring med alle former for malerarbejde

Med vores mange års erfaring med maling hos privatpersoner, institutioner og i virksomheder har vi prøvet det hele, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gribe din maleropgave an på en måde, der giver dig flotte vægge, lofter og gulve. Dette er vel og mærke samtidig med, at du får et holdbart resultat.

Når vi kommer ud til dig, så kan du være sikker på, at vi ikke kun udfører et godt stykke arbejde, men at vi også ryder pænt op efter os selv igen. Du skal derfor ikke til at ryde op eller rengøre efter håndværkere, når vores malermester i Ballerup har været på besøg. 

Ligeledes er vores dygtige malere høflige og hensynsfulde, hvilket betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for, at du ikke forstyrres unødvendigt. Du kan derfor fortsætte, som du plejer, selvom vi er på besøg.​

Kontakt vores malermester i Ballerup og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du bare kontakte vores malermester i Ballerup. 

Du kan enten ringe på telefon 42 42 23 48 eller skrive til e-mail malertilbud@outlook.dk​.

Vi laver også malerarbejde i Herlev​ og Søborg.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248