MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

​​vælg en billig malermester på amager​

​​Med mere end 13 års erfaring klarer vi det indvendige og udvendige malerarbejde på Amager. Blandt vores kunder finder du både private og større virksomheder. Vores malerfirma på Amager ønsker at tilbyde attraktive priser og har derfor skåret 30 % af regningen i forhold til normaltaksten.

Ring til din billige maler på Amager på telefon 42 42 23 48.​

Fra små opgaver til totalløsninger​

Din professionelle malermester på Amager påtager sig både små og store opgaver. Uanset om du er privatperson eller ringer på vegne af en virksomhed, kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Vores malerfirma på Amager løser alt fra let renovering til nymaling - ring til os på 42 42 23 48 og fortæl os om din ønskede opgave.

Fuld kundetilfredshed hos malerfirma nær amager​

Fuld kundetilfredshed er målet for vores malerfirma nær Amager. Vi tilbyder derfor både attraktive priser, høj kvalitet og god service. Dit malerarbejde på Amager udføres af danske malere med mange års erfaring.

Ring til Malermester-TR og få et uforpligtende tilbud af serviceminded maler på Amager.

Miljøbevidst maler på amager​

Malermester-TR er et malerfirma på Amager, som passer godt på dig og naturen. Vores malermester på Amager gør sit bedste for at sikre dig en miljørigtig løsning. Vi bruger udelukkende miljømærkede produkter, når vi udfører vores malerarbejde på Amager.

På telefon 42 42 23 48 får du fat I en miljøbevidst og billig maler på Amager.

Hos Malermester-TR har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​​

Vi laver også malerarbejde på Vesterbro og Østerbro.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248