MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Vi løser dine maleropgaver i Allerød

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler i Allerød eller omegn? Hos Malermester-TR løser vi gerne alle typer opgaver inden for malerfaget i Allerød. Vi løser blandt andet maleropgaver i Allerød i forbindelse med renoveringer, nybyggeri og meget mere for private, institutioner og virksomheder.

Vi sætter altid en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde i høj kvalitet, der ser godt ud, men som samtidig er holdbart, og som heller ikke koster alverden. Er du interesseret i at høre mere om det, skal du bare ringe til os på telefon 42 42 23 48 eller skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi anvender de bedste materialer

For at kunne opnå den absolut bedste kvalitet i vores malerarbejde, bruger vi altid de bedste materialer udvalgt på baggrund af vores store og mangeårige ekspertise. Vores malere har alle stor erfaring med alle de mange forskelligartede opgaver, der er inden for malerfaget, og de er altid opdaterede på de nyeste og bedste teknikker, som vi gør brug af, når vi skal give det et godt malerresultat.

Kontakt os for priser på maleropgaver i Allerød

Har du nogle spørgsmål, er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en eller flere maleropgaver i Allerød, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. 

Vi står altid klar til at tage imod din opgave, ligesom vi også altid gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.

Vi leverer altid et godt stykke arbejde til absolut konkurrencedygtige priser. Har du brug for råd og sparring, inden malearbejdet går i gang?

Vi kommer gerne til Allerød for at besigtige opgaven, inden vi starter. Vi hører gerne fra dig på telefon 42 42 23 48 eller på e-mail malertilbud@outlook.dk.

Vi laver også malerarbejde i Hillerød og Hørsholm

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248