MALING ​FOR ​PRIVATkunder

MALING ​FOR VIRKSOMHEDER

MALING ​FOR INSTITUTIONER

Skal du bruge en maler i Albertslund?

Bor du i Albertslund, eller har du virksomhed der, og skal du bruge en dygtig og erfaren maler? Så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Hos Malermester-TR udfører vi nemlig professionelt malerarbejde med fokus på høj kvalitet og en høj faglig stolthed.

Vi klarer enhver maleropgave

​Vi kommer gerne ud til dig, uanset hvilken maleropgave du har, der skal udføres af en professionel maler i Albertslund. Vi maler gerne stakittet, væggene, lofterne eller noget helt andet. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi arbejder både indvendigt og udvendigt.

Vi anvender desuden maling i den højeste kvalitet, og så er det, i langt de fleste tilfælde, miljøvenligt, så vi gør noget godt for miljøet samtidig med, at du får et godt indeklima.

Har du en specialopgave? Den løser vi også, så du skal endelig bare kontakte os på telefon 42 42 23 48 eller e-mail malertilbud@outlook.dk og få et godt tilbud på netop din opgave.

Kontakt vores maler i Albertslund og få et uforpligtende tilbud

Uanset, hvor på Sjælland du bor, så kommer vi gerne forbi dig og løser din opgave. Vi har mange private og erhvervskunder i Albertslund og omegn. 

Har du en opgave til os, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi sørger for, at du får et godt og uforpligtende tilbud, da vi altid har lave og yderst konkurrencedygtige priser.

Du skal bare ringe til os på telefon 42 42 23 48, men du kan også skrive til vores e-mail malertilbud@outlook.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi laver også malerarbejde i Taastrup​ og Glostrup.

RING til os

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook

Malermester-TR // Tlf.: 42 42 23 48 // E-mail: malertilbud@outlook.dk // Adresse - Håndværkerbyen 248