Professionelt malerarbejde på Vesterbro

Skal din lejlighed, butik, cafe eller institution på Vesterbro males? Uanset hvor på Vesterbro der trænger til maling, så står vi klar til at løse opgaven. Vi har stor erfaring og ekspertise med alle former for bygninger og materialer, hvor vi altid kan finde den bedste malerløsning til dig. Vores kunder er både private, virksomheder og offentlige institutioner som kontorer, børnehaver med mere. 

Vi arbejder både udvendigt og indvendigt, hvor vi altid har fokus på det gode håndværk, de bedste produkter og på god service. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om at skulle ryde op efter håndværkere og vi forstyrrer ikke dig unødvendigt.

Få et uforpligtende tilbud på Vesterbro

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi har altid fokus på dig som kunde og tager gerne opgaver, der er lidt anderledes end de sædvanlige. Har du en god ide eller vil du bare gerne have din lejlighed klargjort til fraflytning, uanset opgaven, så kontakt os på 60 79 79 43, hvor vi har et godt tilbud til dig på Vesterbro. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9