Maler i Tune

Leder du efter en maler i Tune? Har du et køkken, der trænger til en makeover? Skal din terrasse gøres sommerklar eller skal du flytte og have malet dine vægge? Uanset, hvilket type maleropgave, du har, så kan Malermester-TR nemt klare opgaven. Vi har stor erfaring og den nødvendige ekspertise til alle typer maleropgaver, uanset om det er ude eller inde. Vi kommer ud til dig med et smil på læben og en stor mængde gå-på-mod til netop din opgave. Vores kunder er både private, institutioner og virksomheder.

Et malerfirma med fokus på kvalitet, lave priser og miljøvenlige produkter

Malermester-TR er en malermester i Tune, der har fokus på høj kvalitet, både når det kommer til det udførte arbejde, den service der tilbydes og med de produkter, der bruges. Det betyder, at de produkter der bruges er udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet, ligesom de er udvalgt fordi de skåner miljøet og efterlader dig med et godt indeklima. 

Vores maling og plejeprodukter er så vidt muligt miljømærkede.

Har du brug for et godt tilbud eller har du brug for gode råd og vejledning, så hører vi gerne til dig på telefonnummer: 60 79 79 43. Vi glæder os til at hjælpe dig og være din maler i Tune. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9