Malerfirma i Solrød?

Skal du bruge en maler i Solrød, så er du kommet til den helt rigtige side. Selvom vi måske er et malerfirma i Solrød, så er vi ofte af finde i byen, hvor vi derfor uden problemer vil sørge for, at du får løst din maleropgave. En sådan opgave kunne være at male dine vægge inden du flytter, male en tavle i børneværelset eller male stakittet ind til din nabo. 

 Kort sagt, så er der ikke en opgave, som vi ikke kan løfte med succes. Vi har kunder inden for det offentlige, såsom institutioner, ligesom vi har kunder inden for alle typer erhverv. Vi maler selvfølgelig også i private hjem.

Få et godt tilbud på en god maler i Solrød

Malermester-TR en Malermester i Solrød, der altid har stor fokus på høj kvalitet. Dette gælder både i forhold til det arbejde der udføres, ligesom det selvfølgelig gælder de produkter, som vi bruger. Med tanke på at skåne miljøet og give dig et sundt indeklima, bruger vi hovedsageligt miljømærkede produkter.

Vil du gerne have et godt tilbud på netop din maleropgave, så ring på telefonnummer: 60 79 79 43, så du kan gøre brug af en god maler i Solrød. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9