Maler Ølby?

Skal du bruge en god og effektiv malermester i Ølby, så kontakt Malermester-TR. Vi er din dygtige maler i Ølby, hvor vi står for alle typer maleropgaver. Vores kunder er både private, offentlige institutioner og virksomheder. Det betyder, at vores ekspertise er bred og der er derfor ikke én opgave, som vi ikke kan løfte. Vores fokus er på dig som kunde, da vi gerne vil have, at du bliver tilfreds med resultatet. 

Alle vores dygtige malersvende har et godt øje for detaljen, ligesom du altid er ”up to date” med de nyeste produkter og de nyeste tekniker. På den måde kan vi hjælpe dig med effektiv maling af alt fra vægge, terrasser, møbler med mere. Har du en specialopgave, så hjælper vi også gerne med dette.

Malerfirma i Ølby?

Vi er ikke et malerfirma i Ølby, men er ofte i nærheden, således vi uden problemer kan male for dig i Ølby. Vi sørger for, at du får udført din maleropgave i høj kvalitet til aftale tid – selvfølgelig til lave, konkurrencedygtige priser.

Hvis du gerne vil have et godt tilbud eller, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring til os på telefonnummer 60 79 79 43. Med Malermester-TR får du en effektiv, billig og dygtig malermester i Ølby. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9