Maler Jersie?

Skal du bruge en maler i Jersie, så kontakt Malermetser-TR. Vi er ikke et malerfirma i Jersie, men vi er ofte i området, hvor vi gerne kommer forbi dig og hjælper dig med alt fra behandling af terrassen til maling af huse, vægge og lofter. Vi maler i private hjem, hos virksomheder og i institutioner, hvor vi med vores erfaring effektivt og billigt kan løfte netop din maleropgave – ude, såvel som inde. Du får med Malermester-TR en dygtig og effektiv malermester i Jersie, som garanterer dig et resultat, som du bliver glad for.

Pålideligt malerfirma i Jersie

Når vi maler for dig i Jersie, så er det med fokus på det gode håndværk. Alle vores svende har erfaringen og den nyeste viden indenfor malertekniker og produkter, der skal sikre dig det bedste resultat. Vi holder, hvad vi lover og sørger altid for at rydde pænt op efter os selv. Ligesom vi har fokus på den gode kvalitet, så har vi også fokus på vores priser. Vi vil gerne være en billig maler i Jersie, hvilket vi er, fordi vi er yderst effektive.

Vil du gerne have et tilbud på netop din opgave, så kontakt din nye malermester i Jersie. Ring på telefon 60 79 79 43 for en effektiv, pålidelig og billig maler i Jersie. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9