Maler i Ishøj

Er du beboer i Ishøj, og leder du efter en god og pålidelig maler, så har du fundet den rigtige i Malermester-TR. Vi er et malerfirma i Ishøj, der med stor faglig stolthed, der sørger for, at du altid bliver glad for dit resultat. Vi maler i Ishøj både hos virksomheder, hos private og i institutioner, hvor vi både maler udendørs og indendørs. Der er ingen maleropgave, der er for stor eller for lille for os.

Billigt malerfirma i Ishøj

Når vi er din malermester i Ishøj, så er du udover en høj kvalitet sikker på, at du får den bedste pris. Vores mange årige erfaring gør, at vi er meget effektive, hvilket gør os billigere uden at det forringer kvaliteten. Derudover har vi gode aftaler med vores leverandører, der ligeledes gør, at vi kan tilbyde en lav og konkurrencedygtig pris. Netop vores produkter er udvalgt med fokus på kvalitet og miljø. 

Det betyder, at malingen er vandbaseret, ligesom det så vist muligt er miljømærket. På den måde er du sikker på, at dine malede rum fortsat er sunde for dig og din familie at opholde sig i, ligesom du ved, at vi har skånet miljøet.

Vil du gerne have et godt tilbud på en maler i Ishøj, så kontakt os allerede i dag på telefonnummer: 60 79 79 43. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9