Maler i Hundige

Skal du bruge en dygtig malermester i Hundige, så er Malermester-TR. Den helt rigtige. Med fokus på godt håndværk, gode produkter og effektivitet, er vi en god maler i Hundige. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor alle typer af maleropgaver, hvor vi maler både ude og inde hos private, for virksomheder og for institutioner. Kort sagt, så er der ingen maleropgaver, som vi ikke kan løfte succesfuldt. Vi maler din terrasse, din opgang, dine lokaler og dit hus – vi glæder os til at komme i gang!

Høj service og miljørigtige produkter

Når vi er ude på en opgave hos dig, så er vi altid hensynsfulde og forstyrre ikke unødvendigt. Der udover kan du være sikker på, at vi altid efterlader dit hjem, dit kontor eller din opgang pænt og opryddet, således du med det samme, kan gå i gang med at bruge rummet igen. Vi har som malerfirma i Hundige et ansvar overfor miljøet og dit indeklima. Derfor vælger vi, så vidt muligt, maling og plejeprodukter, der er miljøvenlige, derved miljømærket. For os er det god fornuft.

Ring til os på telefonnummer: 60 79 79 43, hvor vi altid er klar til at lave en godt tilbud til dig. Vi er glade for, at du har valgt os som din malermester i Hundige. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9