Hørsholm

Hos Malermester-TR er du sikker på at få veludført malerarbejde i Hørsholm til gode, fair priser. Vi hjælper dig med at male både ude og inde, hvor vi gerne kommer ud til både store og små opgaver i Hørsholm. Vi har stor ekspertise indenfor alle typer maling og maleropgaver, hvilket betyder at vi uden problemer let kan varetage dine maleopgaver. 

Vores kunder er private, virksomheder og institutioner, hvor vi altid sørger for at vores arbejde udføres professionelt og uden gene for dig. Det betyder, at vores malere tager hensyn til dig og ikke forstyrre dig unødigt, når vi maler dit kontor, stue eller noget helt andet. Når vi har udført vores arbejde tilfredsstillende for dig, så sørger vi selvfølgelig for at alt er rengjort og pænt, således du kan bruge rummet igen med det samme.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring til os på telefon: 60 79 79 43, så vil vi gerne give dig et godt tilbud på netop din maleropgave i Hørsholm. Vi sørger for at udfører arbejdet hurtigt, effektivt og med de bedste produkter, hvilket sikrer dig både høj kvalitet og lave priser. Kontakt os allerede i dag. 

​KONTAKT Malermester

THOMAS RASMUSSEN

Vi tager telefonen

alle dage mellem 08.00 - 21.00

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​VI ANVENDER FLÜGGER

Malermester-TR // CVR: 34294690 // Tlf.: 60 79 79 43 // E-mail: malermester@malermester-tr.dk // Adresse Vestervang 9